spot_img
spot_imgspot_img
20.4 C
İstanbul
Salı, 23 Nisan 2024

Atlasglobal, Türkiye’den Kıbrıs’a direkt uçuyor

Seçtiklerimiz

Atlasglobal’in haftanın dört günü gerçekleşecek Hatay – Kıbrıs uçuşları, Gaziantep – Kıbrıs uçuşları ile birlikte 27 Mart 2016 tarihinde ilk seferini gerçekleştirecek. İstanbul, İzmir, Adana, Gaziantep ve Hatay’dan gerçekleşen seferlerle Kıbrıs’a seyahat etmek isteyen yolcular, biletlerine tek yön her şey dahil 74 TL’den başlayan özel fiyatlarla sahip olabiliyor.
 
Atlasglobal Havayolları, yakın zamanda satışa açtığı Gaziantep – Kıbrıs seferlerinin ardından Hatay – Kıbrıs seferlerini de uçuş ağına katarak, Türkiye’den Kıbrıs’a direkt uçuş düzenlediği şehir sayısını 5’e çıkardı.
 
Kıbrıs seferlerine İstanbul, İzmir, Adana ve Gaziantep’ten sonra Hatay’ı de ekleyen Atlasglobal Havayolları, 27 Mart 2015 tarihinden itibaren Pazartesi, Çarşamba, Cumave Pazar günleri Hatay Havalimanı’ndan Kıbrıs Ercan Havalimanı’na uçuş gerçekleştirecek. Uçuşlar, Hatay’dan saat 15:30’da kalkarak 16:10’da Kıbrıs’da olacak; Kıbrıs’dan ise saat 17:20’de kalkarak 18:00’da Hatay’a varacak. Atlasglobal’in Türkiye’nin diğer noktalarından sağladığı Kıbrıs uçuşları ile ilgili detaylı bilgiye ise www.atlasglb.com adresinden ulaşmak mümkün.
 
EkonomiPlus konforu ve Business Class ayrıcalıkları Kıbrıs uçuşlarında da devam ediyor
 
İstanbul, İzmir, Adana, Gaziantep ve Hatay’dan Kıbrıs’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.
 
 
 
Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Kıbrıs uçuşlarında Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
 
 
 
Atlasglobal’in İstanbul, Adana, İzmir, Gaziantep ve Hatay direkt uçuşlarının biletleri EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 74 TL’den başlayan özel fiyatlarla www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika