spot_img
spot_imgspot_img
16.8 C
İstanbul
Cuma, 26 Nisan 2024

AtlasGlobal, Tiflis’e  84 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuruyor

Seçtiklerimiz

Yenilenen kurumsal kimliği ile yolcularına yurt içinde ve yurt dışında konforlu uçuşlar sunan AtlasGlobal, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.
 
AtlasGlobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan her gün gerçekleşen Tiflis uçuşlarına 24 Nisan’a kadar bilet alanlar, 01 Mayıs – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında gidiş-dönüş her şey dahil 84 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı yakalıyor.
 
AtlasGlobal ile Tiflis’e EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor. EkonomiPlus’ın yanı sıra AtlasGlobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına Business Class alternatifi de sunuyor.
 
AtlasGlobal yolcuları yurt içinde Antalya ve İzmir’den, yurt dışında ise Kıbrıs ve Londra’dan İstanbul bağlantılı olarak uygun bekleme süreleri ile Tiflis’e rahatça seyahat edebiliyor. Üstelik yolcular, Gürcistan’a pasaport veya vizeye ihtiyaç olmadan sadece kimlikleri ile kolayca giriş yapabiliyorlar.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika