spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Atlasglobal, Hollanda pazarına da adım attı

Seçtiklerimiz

Amsterdam Bir Bey restoranda yaklaşık 100 acente temsilcisi ve Hollanda Türk Basın Mensupları ile bir araya gelen Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Amsterdam (Schiphol havaalanı) – İstanbul (Atatürk Havaalanı) her gün karşılıklı seferlerin yapılacağını duyurdu. 
 
İç hat uçuşlarının da İstanbul bağlantılı seferlerle uyumlu hale getirildiğini belirten Ersoy, yolcuların mağdur olmamaları için her şeyi düşündüklerini ve planladıklarını söyledi.

Uçaklarda yiyecek ve içeceğin paralı olmasını eleştiren Ersoy, ucuza alınan biletlerin daha pahalıya mal olduğunu söyleyerek , “Bir bardak sudan bile 3 euro alınıyor. Bir kilo fazla yük için kontörler önünde yolcunun valizleri açılıyor. Yolcularınıza hem misafirimiz diyeceksiniz hem de içtiği sudan, bir kilo fazla yükünden para alacaksınız olacak şey mi?”dedi.
 
“Biz yolcularımızı gerçekten misafirimiz olarak ağırlıyoruz ve ikramlarımız ücretsizdir. “ diyen Ersoy “Yolcularımız ya da müşterimiz değil misafirlerimiz diyorsak misafirlerimizi rahat ettirmek vazifemiz olmalıdır. Bu yüzden koltuk arası mesafeleri 70 cm olarak ayarladık ve uçaklarımıza ekstra koltuk koydurmadık” şeklinde konuştu.
 
Hava taşımacılığının deneyimli isimlerinde Enver Baş’ın Hollanda sorumlusu olduğu belirtilen Atlasglobal toplantısında Bir Bey restoranda çalışan bayan garsonların Atlasglobal hava yolları hosteslerinin kıyafetleri ile hizmet etmeleri dikkat çekti.
Toplantının sonunda davetliler arasında yapılan çekilişte, Gazeteci Yasemin Öztürk, Acentelerden Durmuş Doğan ve Yadin Karabulut ile toplam beş kişi Bussines Clas İstanbul bileti kazandı. (sonhaber.nl)

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika