spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Atlasglobal bu kış Avrupa’ya indirimli fiyatlarla uçuruyor

Seçtiklerimiz

Atlasglobal’den Avrupa biletini 01 – 10 Ağustos tarihleri arasında alanlar, 15 Ekim 2015 – 27 Mart 2016 tarihleri arasında yapacakları seyahatlerde, İstanbul’dan Amsterdam ve Düsseldorf’a gidiş – dönüş 79 Euro’dan, Paris ve Londra’ya ise gidiş – dönüş 119 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatı yakalıyor.

Avrupa’ya Uçan Şeflerin ikramları ile seyahat

Atlasglobal, özel fiyatların geçerli olduğu Amsterdam, Düsseldorf, Paris ve Londra hatlarında yolcularına Uçan Şef hizmeti sunuyor. Uçan Şefler, yolcular ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar sunuyor.

Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak dizayn edilmiş 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin içerikli yiyecek ve içecek ikramı, 25 kg bagaj hakkı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden faydalanıyor.

Ayrıca daha ayrıcalıklı bir uçuş tecrübesi yaşamak isteyen yolcular Business Class alternatifini seçerek, 100 cm aralıklı geniş koltuklarda seyahat imkanı, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika