spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Atlasglobal ‘FlyBus’ filosu yenilendi

Seçtiklerimiz

Atlasglobal Havayolları, “Hayallerin üzerinde bir dünya” sloganıyla yolcularına sunduğu hizmetleri geliştirmeye yeni yatırımlarıyla devam ediyor. Atlasglobal’in Türkiye’deki yolcuların havalimanı transferlerini sağlayan Fly&Bus filosu yenilendi. Atlasglobal yolcuları artık yenilenen Fly&Bus filosu ile Türkiye’de uçtukları noktalardan evlerine çok daha konforlu bir şekilde ulaşacak.
 
Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, yatırımlarına da devam ediyor. Atlasglobal Türkiye’de havalimanından ücretsiz transfer sağlayan tüm Fly&Bus filosunu yeniledi. Otokar Doruk marka araçlardan oluşan Fly&Bus filosu sayesinde Atlasglobal yolcuları gidecekleri noktalara çok daha konforlu varacak. Geniş, ferah ve konforlu 40 yolcu kapasiteli Otokar Doruk araçlar şehir içi ulaşım için yüksek manevra kabiliyetine sahip. Araçlarda ayrıca GPRS sistemi ve yolcu güvenliği için 7/24 online kamera izleme sistemi bulunuyor.
 
Fly&Bus filosunun yenilenmesiyle ilgili Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy; “Atlasglobal olarak yurtdışında büyüme trendimizi sürdürürken yolcularımıza sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilenen Fly&Bus filomuz ile yolcularımızın havalimanı transferlerini çok daha konforlu bir hale getirdik” dedi. Atlasglobal’in Fly&Bus konusunda çözüm ortağı Şimşek Line Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şimşek ise “Son teknoloji donanımlı yeni Fly&Bus filomuz tasarruflu yakıt tüketimi yapıyor ve parça maliyeti oldukça düşük; araçların yatırım maliyeti 5 yılda bize sağladığı yakıt tasarrufu sayesinde kendiliğinden elimizi cebimize atmadan karşılanmış oluyor” dedi.
 
Atlasglobal’in yurtiçinde Adana, İzmir, Trabzon, Konya, Bodrum, Antalya yurtdışında ise Tiflis, Sharjah, Cluj ve Nizhnekamsk’ta Fly&Bus hizmetleri bulunuyor. Fly&Bus hizmetleri ve varış noktaları hakkında detaylı bilgiye www.atlasglb.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika