spot_img
spot_imgspot_img
13 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Asya’nın En İyi Havayolu Malezya Havayolları

Seçtiklerimiz

Malezya Havayolları “Asya’nın Dünyadaki En İyi Havayolu” Ödülünü İkinci Kez Kazandı

Dünya genelinde, taşımacılık sektöründe çalışan 213.000 profesyonele, sektördeki en iyi havayolunun hangisi olduğu sorularak belirlenen yarışmada oylama süreci sıkı bir şekilde takip edildi ve bağımsız kurumlarca denetlendi.

Oylamanın sonunda, Malezya Havayollarının bölgesel rakipleri Singapur Havayolları, Thai Havayolları ve Cathay Pasifik Havayolları’nın da aralarında olduğu yedi büyük havayolunu da geride bıraktı.

Geçen yılın Eylül ayında, Bangkok’ta düzenlenen Asya ve Avusturalya Bölgesel Ödüller Yarışması ödül töreninde aynı ödülü alan Malezya Havayolları CEO’su Tengku Azmil konu hakkında açıklama da bulundu.

Şükran ve Teşekkür

Yönetim Kurulumuz adına, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza hizmet eden ve onları mutlu eden, onların ilk tercihlerinin Malezya Havayolları olmasını sağlayan siz çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

Bu takdir bizim için onur verici bir şey. Müşterilerimizi, ana hatlarını iş planımızda belirttiğimiz şekilde, önemli inisiyatifler alarak geri kazandık. Hizmetlerimizi daha iyi sunmak, müşterilerimizin bizimle ilgili deneyimlerini daha yukarı seviyelere çıkartmak ve tercih edilen birinci sınıf bir havayolu olma vizyonumuzu gerçekleştirmek için yer hizmetlerine başladık.

Bu yıl, markamıza yaraşacak, müşteri memnuniyeti için son teknolojiyle donatılmış, 23 yeni uçak teslim aldık. Bunlardan biri de süper jumbo A380. Hali hazırda 12 tane şirketimize ait uçak var.

 

Asya’nın Dünya’daki En İyi Havayolu ödülünü kazanmak bizi seyahat endüstrisinde görünür kıldı. Müşterilerimizin, özellikle Malezya’daki müşterilerimizin, sadakatini tekrar kazanmak ve onları Malezya Havayolları’nın tekrar en iyisi olmak için efor sarfettiğine ikna etmek için daha çok çalışıyoruz.

 

Kritik Dönüm Noktası ve Bir Fırsat

 

Bizim için çok kritik bir dönüm noktasındayız.  Şirketimize güçlü bir adım attırma fırsatına sahip bulunmaktayız. Bu fırsatı yakalamış bulunmak, Malezya Havayolları ailesi olarak hepimizin daha sıkı çalışması ve azim göstermesi anlamına geliyor. Müşterilerle doğrudan iletişim kurulan ya da kurulmayan bölümlerde çalışanlar olsun, yönetim bölümlerinde ya da operasyonel bölümlerde çalışanlar olsun, her birimiz, kollektif olarak şirketimizi ve grubumuzu yaptığımız işle ilgili savunmalıyız. Malezya Havayolları, grup olarak uluslararası varlığını enerjik ve güçlü bir şekilde sürdürmelidir.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika