spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Antalya’ya ilk Rus turist kafilesi geldi

Seçtiklerimiz

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos’ta İstanbul ve Ankara’ya, bugün itibarıyla da Antalya, Dalaman ve Bodrum’a inmeye başladı. 
 
Moskova Sheremetyevo Havalimanından kalkan uçak, saat 03.25’te Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
 
Kovid-19 nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı havalimanına aileleri veya arkadaşlarıyla gelen turistler, maske takarak uçaktan indi. Termal kameralardan geçen ve belirli noktalara yerleştirilen dezenfektanlarla ellerini dezenfekte eden turistler, pasaport ve valiz işlemlerinin ardından servislerle konaklayacakları otellere hareket etti.
 
178 RUS TURİST MUĞLA’DA
 
Türkiye ile Rusya arasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ara verilen uçuşların başlamasıyla 178 Rus turist, Muğla’ya geldi.
 
Kovid-19 nedeniyle mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos’ta İstanbul ve Ankara, bugün itibarıyla da Antalya, Dalaman ve Bodrum’a yapılmaya başlandı. 
 
Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan kalkan uçak, saat 07.20’de Dalaman Havalimanı’na iniş yaptı. 

Kovid-19 nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı havalimanına aileleri veya arkadaşlarıyla gelen turistler, maske takarak uçaktan indi. Termal kameralardan geçen turistler, pasaport ve valiz işlemlerinin ardından servislerle konaklayacakları otellere hareket etti. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika