spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Antalya uluslararası havalimanı sezona hazır

Seçtiklerimiz

Antalya’nın dünyaya açılan kapısı olan uluslararası havalimanı, kış ayları boyunca kapsamlı bir tadilattan geçirilerek yeni sezona hazırlandı. Antalya Havalimanı, hizmet kalitesini de gün be gün arttırmaya devam ediyor.

Antalya Havalimanı Dış Hatlar 2’nci terminal binasında gerçekleştirilen tadilat ile birlikte yolcu kapasitesinin artışı göz önüne alınarak yeni düzenlemeler yapıldığını ifade eden DHMİ Antalya Başmüdürü Osman Serdar, pistlerde ise uçakların kalkış ve inişlerde oluşturduğu lastik lekelerinin temizlendiğini açıkladı. 

 
ALTYAPI YATIRIMI 


Antalya Havalimanı’nın öneminin her geçen gün arttığını belirten Osman Serdar, uçuş ve yolcu kapasitesiyle Türkiye’nin en yoğun hava trafiğinin yaşandığı alanlardan biri olduklarını dile getirerek, "Antalya Havalimanı yeni sezona hazır.

2014 yılında 29 milyon yolcu ağırladık. Her yıl bu rakamların artacağını bilerek, sürekli yeni düzenlemeler ile gelen ve giden yolcuların konforunu dünya standartlarının da üstüne çıkarmayı hedefliyoruz. Sadece görsel makyaj değil teknik alt yapının da, havayolu seyahatinin konforunu arttırmasına yönelik geliştirilmesini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika