spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

AnadoluJet’le avantajlı tatil

Seçtiklerimiz

AnadoluJet ile Dalaman’a uçanlar; önemli otel ve restoranlarda indirim hakkı kazanıyor ve doğayla iç içe olma fırsatı yakalıyor.

AnadoluJet’in seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de Dalaman’a uçan yolculara Dalaman ve Marmaris’te özel fırsatlar sunuyor. Eylül ayı boyunca AnadoluJet ile uçan Dalaman yolcuları, Ankara Dalaman biniş kartlarıyla Dalaman ve Marmaris’in ünlü konaklama merkezlerinden, restoranlarından, araç kiralama ve sağlık hizmetlerinden özel indirimlerle faydalanıyor. Avantaj Rotası kapsamında; JetGençliler de Dalaman’a eylül ayı boyunca yüzde 50 indirimli uçma fırsatı yakalıyor.

Avantaj Rotası dâhilinde AnadoluJet yolcuları Dalaman’da Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa ve Thermemaris Thermal&Spa Resort, Marmaris’te ise D Resort Grand Azur Marmaris, Martı Resort Marmaris, Green Nature Diamond, Elegance Hotels International Marmaris, Bluebay Platinum Hotel, Grand Cettia Hotel ve Paşabey otellerinde, Akyaka’da Kerme Ottoman Palace’ta yüzde 40 indirimle konaklıyor. Ayrıca Marmaris ve Akyaka’nın sevilen restoranlarından Sardunya Restaurant, Kordon Restaurant ve Yoda Cafe Marmaris’te yüzde 25 indirim hakkı kazanıyor.

Avantaj Rotası dâhilinde AnadoluJet yolcuları aynı zamanda Marmaris’teki Özel Ahu Hastanesi’nde check-up işlemlerini yüzde 25 indirimle gerçekleştirebiliyor. Ayrıca indirimli otellerde konaklayacak yolcular için hastaneye ulaşım hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor.

Doğayla buluşma imkânı…

Eylül ayı boyunca AnadoluJet ile Dalaman ve Marmaris’teki indirimli otellerde konaklayan yolcular, Marmaris Ticaret Odası tarafından sunulacak ücretsiz servis ile Marmaris Bal Evi Turu’na katılabiliyor. Ayrıca Marmaris Belediyesi AnadoluJet’i tercih eden ve indirimli otellerde konaklayan yolculara Marmaris’in tüm güzelliklerini temiz hava eşliğinde dolaşarak görebilmeleri için günlük ücretsiz bisiklet imkânı sunuyor.

AnadoluJet, karada da hesaplı araç kiralama imkânı ile Dalaman yolcularının tatil keyfine keyif katıyor. AnadoluJet ile seyahat edenler Enterprise’dan yüzde 40 indirimli araç kiralayabiliyor.

JetGenç indirim kodu yalnızca anadolujet.com’dan alınacak biletlerde geçerli olup, eylül ayı içerisindeki Ankara – Dalaman, Dalaman – Ankara uçuşlarını kapsıyor. Ayrıca biletin, ilk uçuş tarihinden en geç üç gün öncesinde alınması gerekiyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika