spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

AnadoluJet’in tarih projesi sezon finali yaptı

Seçtiklerimiz

AnadoluJet’in tarih projesi AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk, Boğaz Turu ile sezon finali yaptı. Halkın yoğun katılım gösterdiği gezi kapsamında grup, Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel’in anlatımıyla İstanbul Boğazı’nın tarihine yolculuk yaptı. 
 
Halkın havayolu AnadoluJet’in, içinde yaşadığı toplumun kültürünü ve tarihini keşfetmek isteyenler için projelendirdiği özel tur programı “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk”, Boğaz Turu ile sezon finali yaptı.
 
Şimdiye kadar yaklaşık 1000 kişiyi İznik, Topkapı Sarayı, Edirne, Konya, İstanbul Osmanlı Vakıf Eserleri, Bursa, Sultanahmet, Üsküdar, Gaziantep, Adana – Tarsus, İstanbul Mimar Sinan Eserleri, Trabzon, İstanbul Osmanlı Kadın Eserleri, Bilecik – Söğüt, Edirne ve İstanbul Boğazı ile buluşturan ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen Kapadokya turu ile kısa bir mola veren programın AnadoluJet çalışan ve iş ortaklarına yönelik düzenlenen özel gezisine, halk da ilgi gösterdi.
 
Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel’in anlatımıyla keyifli bir boğaz turu yapan grup hem boğazdaki yalıların ve diğer tarihi mekânların hikâyelerini dinledi hem de yapılan ikramlarla keyifli bir gün geçirdi.
 
Etkinliğe, AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da katıldı. Gezide bir konuşma yapan Doğan; “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” ve markanın diğer tarih projesi olan “AnadoluJet’le Çanakkale Sohbetleri” hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Her iki projeye emek verenlere teşekkür etti.
 
Tarih bilgisini geliştirmek ve kültürel varlıklar hakkında yeni bilgiler edinmek isteyen herkese açık olan “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” turları 2015 Temmuz ayı sonu itibariyle tekrar başlayacak. “AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk” yeni sezon programı kapsamında farklı şehirler ve rotalar ziyaret edilecek.
 
AnadoluJet’le Tarihe Yolculuk Projesi tur programı hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesindeki haberler bölümünün duyurular kısmından ulaşabilir, AnadoluJet ve uçuşları hakkında bilgi almak için 444 2 538 numaralı çağrı merkezi aranabilir. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika