spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

AnadoluJet’in Flyride simülasyon uçağı Ankara’ya indi

Seçtiklerimiz

Katılımcıları; İstanbul Tarihi Yarımada’dan Bursa Ulu Camii’ye, Efes Antik Kenti’nden Nemrut Dağı’na Türkiye’nin tarihi ve turistik pek çok noktasına sanal seyahate çıkartan Flyride, 15 Haziran tarihine kadar AnkaMall Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak. 
 
Anadolu tarihi, kültürü ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak projelendirdiği Flyride Simülasyon Uçağı, İstanbul ve İzmir’in ardından şimdi de Ankaralılarla buluşuyor.
 
AnadoluJet, 3 Nisan-15 Haziran süresince özel simülasyon uçağı Flyride ile AnkaMall Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
 
Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor.
 
İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika