spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

AnadoluJet’in Avantaj Rotası Nevşehir’de

Seçtiklerimiz

AnadoluJet ile Nevşehir’e uçanlar, şehrin önemli otellerinde, restoranlarında ve eşsiz doğa aktivitelerinde indirim hakkı kazanıyor. 
 
AnadoluJet’in seyahat projesi “Avantaj Rotası” şimdi de Nevşehir’e uçan yolculara özel fırsatlar sunuyor. 
 
AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ve Antalya’dan direk seferleriyle ağustos ayı boyunca Nevşehir’e seyahat eden yolcular, şehrin ünlü konaklama merkezlerinden, restoranlarından ve doğa aktivitelerinden özel indirimlerle faydalanıyor. 
 
Avantaj Rotası kapsamında; JetGenç’liler de Nevşehir’e Ağustos ayı boyunca yüzde 50 indirimli uçma fırsatı yakalıyor.
 
Avantaj Rotası dâhilinde AnadoluJet yolcuları Nevşehir’de DoubleTree by Hilton Avanos, Ramada Cappadocia, Uçhisar Kaya Hotel, Göreme Kaya Otel, Anatolian Houses, Anatolian Cave Hotel ve Sacred House otellerinde yüzde 40 indirimle konaklıyor. 
 
Ayrıca şehrin sevilen restoranlarından Manzara Restaurant, Edy Coffee Breakfast, Edy Coffee Bomonti, Evranos Restaurant, Nevşehir Kültür Müze Restoran ve Nevşehir Konağı’nda yüzde 25 indirim hakkı kazanıyor. 
 
İsteyenlerin kendi çömleğini kendi yapma fırsatına da sahip olduğu Avanos Seramik Çarşısı’ndan yüzde 25 iskonto ile alışveriş yapabilecek AnadoluJet yolcuları, şehrin öne çıkan kültürel ve doğa aktivitelerinden de özel fırsatlarla yararlanıyor. 
Birbirinden eğlenceli aktiviteler…
 
Ağustos ayı boyunca AnadoluJet ile Nevşehir’e uçanlar, Kızılırmak ve çevresini gezerken kendilerini Venedik’te hissettirecek Gondol sefası ya da yüksek dozda adrenalin dolu bir macera olan Jet Boat aktivitelerine yüzde 25 AnadoluJet indirimi ile katılıyor. 
 
Ayrıca AnadoluJet yolcuları yine Nevşehir’in vazgeçilmezi olan diğer bir aktiviteye; balon turuna da yüzde 25 AnadoluJet indirimi ile dahil olup, Peri Bacaları’nın güzelliklerini gökyüzünden izleyebiliyor.
 
Avantaj Rotası aynı indirim oranlarıyla yolcularını Saruhan Kervansaray’daki Semazen gösterisi ile de buluşturuyor. 
 
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından havalimanı yolcu geliş salonuna kurulacak karşılama masasında gelen tüm AnadoluJet yolcularına, yöresel müziklerin yer aldığı CD ve el yapımı hediyelikler takdim ediliyor. 
 
Forum Kapadokya AVM tarafından da infografik şehir haritası ve ilk 500 kişiye yemek alanında geçerli olmak üzere 15TL tutarında hediye çeki sunuluyor.
 
AnadoluJet, karada da hesaplı araç kiralama imkânı sunan hizmeti ile de Nevşehir yolcularının tatil keyfine keyif katıyor. AnadoluJet ile seyahat edenler Enterprise’dan yüzde 40 indirimli araç kiralayabiliyor. 
 
AnadoluJet’in Avantaj Rotası Projesi Eylül ayında; Dalaman ve Marmaris’e özel fırsatlarla devam edecek. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika