spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Amerikan havayollarının uçağında korku dolu anlar

Seçtiklerimiz

Amerikan Havayolları’na ait AA109 nolu uçakta, 7 kabin görevlisinin ve çok sayıda yolcunun bayılması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Los Angeles’a giden uçak, hızla Londra Heatrow Havaalanı’na dönüş yaptı.Uçak İzlanda üzerindeyken yapılan anons, uçakta bir doktorun bulunup bulunmadığını sordu.

 

Mirror’a konuşan yolculardan Lee Gunn, yapılan anonsla doktor, hemşire ya da bir başka sağlık görevlisinin olup olmadığı sorgulandığını söyledi.

 

ÖNCE KABİN MEMURU ARINDAN YOLCULAR BAYILDI

Bir başka yolcu Alan Gray, kabin görevlilerinden birinin koridorda yürürken aniden bayıldığını ve zemine düştüğünü, ardından diğer 6 görevlinin de baş dönmesinden şikayet ederek bayıldığını belirtti. “Bu çılgıncaydı ve ne olup bittiğini anlayamıyorduk” diyen Gray, pilotun bu sırada uçuşa devam etme riski almak istemediğini söyleyerek dönüş yapacağını duyurduğunu söyledi.

 

Amerikan havayolları’na ait uçak, kalkışından 5 saat sonra Londra’ya geri döndü. Uçağın etrafı ambulans, itfaiye ve polis araçlarıyla çevrildi ve yolcuların inişine izin verilmedi.
 
Tedavi edilen yolcu ve kabin ekibinin hastalığı hakkında bilgi verilmezken, Amerikan havayolları sözcüsü uçağın güvenlik değil sağlık problemi nedeniyle iniş yaptığını açıkladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika