spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Altın Örümcek Web Yarışmasında Finaldeyiz..

Seçtiklerimiz

9.ALTIN ÖRÜMCEK YARIŞMASINDA AİRNEWSTİMES FİNALDE..

Doruk Net’in sektörün gelişimi için üstlendiği ve desteklediği 2011-  9. Altın Örümcek  Web Ödülleri adaylık başvuruları 3 Ocak 2011’de başlamış – 31 Ocak 2011’de sona ermişti.

Air News Times ”Havacılık haberleri sitemiz” ,  kendine özgü estetik  tasarımı , haber kategorileri – sayfaları , özel  haberleri , Röportajları haricinde  hızlı ve dinamik haber anlayışı,  video ve foto galerisi görselliği ayrıca zenginleştirilmiş içeriği ile  başvuru yapmış binlerce ”E-Haber siteleri’ arasından  kolayca öne çıkmış, dalında uzman juri üyeleri tarafından Grup  değerlendirme aşamasını başarıyla geçeçerek, finale kalmıştır.

İŞTE 9.ALTIN ÖRÜMCEK  E-HABER  KATEGORİSİNDEKİ FİNALİSTLER….

İLGİLİ LİNK : http://altinorumcek.com/sonuclar/9-altin-orumcek/ 

Sizlerin büyük ilgi ve desteği ile İlk  ödülümüzü Ulaştırma Bakanlığı,  Devlet Planlama  Teşkilatı ve Bilgi Teknolojisi ve İletişim Kurumunun  destekleriyle ihdas edilen  ‘’2010 bilişim yıldızları’’ ödül yarışmasında   www.bilisimyildizlari.com   haber sitemiz ‘’E-Haber’’  kategorisinde 1.lik ödülüne layık görülmüştü…

Altın Örümcek Jüri üyelerinin  seçiminde, internet, web teknolojileri ve interaktif tasarım konularında  deneyimli ve derin bilgiye sahip profesyonellere yer verilmektedir.Altın Örümcek jüri üyeleri, En İyi Web Sitesi ve kategori bazında en iyi web  sitelerini belirlerlemektedir.

 

Değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan web sitesine “En İyi Web  Sitesi” ödülü verilecektir. Her kategoride, en başarılı tek site  ödüllendirilirken, ilgili kategorilerde en başarılı ilk 3 site  belirlenecektir.

 

Altın Örümcek Yarışması Ajans Başarı Ödülleri

Altın  Örümcek Web Ödülleri jüri üyeleri tarafından ödüle layık bulunan web sitelerinin  sahiplerinin yanında, ayrıca ödüle layık bulunan web sitelerini üreten veya  tasarlayan ajanslara da ödül verilecektir. Herhangi bir kategoride en iyi web  sitesi seçilen sitenin uygulamasını gerçekleştiren reklam ajansı, interaktif  ajans, web tasarımı şirketlerine bu ödül verilecektir. Ödüle hak kazanılabilmesi  için, ilgili kurumun, web sitesinin meydana gelmesi ve/veya işletilmesinden  sorumlu ana kurum olması gereklidir. Herhangi bir web sitesinin küçük bir bölümü  ile ilgili uygulama gerçekleştiren kurumlara bu ödül verilmeyecektir.

Altın Örümcek Yarışması Tarihçesi

Altın Örümcek Web  Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı  projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak  yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen,  geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek platform bağımsız  organizasyondur.

 

2002 yılından bu yana Doruknet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen  Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri,  pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri her sene  Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

 

İş ve günlük hayatımızda her geçen gün çok daha önemli bir konuma sahip olan  internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek  çok farklı kategoride web sitelerini ödüllendirmektedir.

 

Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu halk oylamasında, organizasyonunun  heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı  ve aktif olarak katılımı sağlamaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika