spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Airbus, Dünya çapında iletişim hizmeti sağlayacak

Seçtiklerimiz

"Connect-D" hizmeti ile Bundeswehr, personeline yurtdışındayken özel kullanım için veri hacmi üzerinde hiçbir sınır ve zaman sınırlaması olmaksızın ücretsiz sosyal refah hizmeti sunacak. Personel, uzak bir bölgedeyken dahi aile ve arkadaşlarının yanı sıra kişisel sosyal çevresiyle de bu hizmeti kullanarak bağlantı kurabilecek. İlk kez, medya hizmetleri, kurumsal TV ve radyo – özellikle Radio Andernach ve Bundeswehr TV – isteğe bağlı video (VoD) ve elektronik kağıt (e-Paper) da dahil olmak üzere Connect-D’nin ayrılmaz bir parçası olacak.

Airbus, 2011 yılından bu yana Bundeswehr’e refah iletişim hizmetleri sunmaktadır. Connect-D Hizmeti şu anda başta Afganistan, Mali ve Litvanya olmak üzere 3 kıtada 15 ülkede uygulanıyor. Bu yeni sözleşmeyle Airbus, Connect-D’nin mevcut ve gelecekteki görevlerde, tatbikatlarda en son gelişmiş iletişim teknolojisiyle kullanılmasını sağlayacak.

Airbus, kırk yılı aşkın süredir küresel bağlantı sağlamakla birlikte uydu iletişimi ve yer altyapı şebekelerinde dünya lideri konumunda. Şirket, hükümetlere, ordulara ve uluslararası ajanslara, karada, denizde ve havada kritik görev ses ve yüksek hızlı veri iletişimi sağlamaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika