spot_img
spot_imgspot_img
14.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Air Berlin Online Açık Artırmada

Seçtiklerimiz

Alman havayollarından Air Berlin, geçtiğimiz dönemlerde iflas etmişti. Almanya’nın en büyük ikinci havayolu olan firması olan Air Berlin’in malzemeleri, internet üzerinden açık artırma yoluyla satışa sunulacak.

Hamburg’da bulunan Dechow Auktionen isimli açık artırma sitesinde yapılacak olan işlemler için, bugüne kadar kırk beş bin kişi katılım gerçekleştirdi. Sistem üzerinden yapılacak satışlar ise bugün başladı. Online açık artırmada, firmaya ait uçak dışında her şey bulunuyor.

Air Berlin’e ait iki binden fazla yastık ve battaniye kullanıcılara bir euroluk açılış fiyatlarıyla sunuldu. Bunun yanı sıra servis arabaları, çocuk oyuncakları, yolcu koltukları, business class yemek takımları ve model uçaklar gibi ürünler de satışa sunuluyor. Firmaya ait logolu kalpli çikolatalar da iki ve dörder kilogramlık paketler şeklinde açık artırmayla satılacak.

Yetkililer, bir tonluk çikolata için teklif bile verildiğini iletti. Online açık artırma, şubat ayının başına kadar devam edecek. Bu satışlardan elde edilecek gelirler doğrultusunda iflas eden havayolu firmasının birtakım borçları ödenecek. Air Berlin, geçtiğimiz ağustos ayında iflas başvurusu yapmış ve operasyonlarını durdurmuştu. Hizmeti durduran firma, şimdi ise en azından borçlarının bir kısmını ödeyebilmek adına mal varlıklarını bu şekilde satışa çıkardı.

 
 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika