AirNewsTimes Anasayfa Ödüller Künye İletişim Bilgileri

AHL Guinness rekoruna ev sahipliği yapacak

AHL Guinness rekoruna ev sahipliği yapacak

“Guinness Rekorlar Kitabı”na Bachata dansı ile girmek için 300’den fazla çift 12 Şubat 2012 Pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşuyor.

» Havaalanları | 10 Şubat 2012 Cuma • Air News Times
OPET’in sponsorluğu ve TAV Havalimanları’nın desteğiyle, 300’den fazla çift Guinness rekorlar kitabına girebilmek için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Bachata dansı yapacak.

“Guinness Rekorlar Kitabı”na Bachata dansı ile girmek için 300’den fazla çift 12 Şubat 2012 Pazar günü İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşuyor. OPET sponsorluğunda, TAV Havalimanları’nın desteğiyle gerçekleşecek rekor denemesi Dans Keyfi Dans Akademileri tarafından aylardır sürdürülen hazırlık çalışmaları sonucunda hayata geçiyor. Rekor denemesine İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Konya, Zonguldak ve Çanakkale’den yüzlerce çift katılacak.

Tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün’ün sunuculuğunu üstlendiği organizasyonu izleyecek Guinness gözlemcileri arasında, “Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş, Uluslararası Dans Organizasyonu Türkiye Başkanı Alper Alakut, Uluslararası Dans Sporu Federasyonu hakemleri Günce Yöney ve İsmet Müftüoğlu bulunuyor.

En son 2008 yılında İtalya’nın Toscana kentinde kırılan “Largest Bachata” dans rekoruna 103 çift katılmıştı. İstanbul’da bu rekorun kırılabilmesi için en az 104 çiftin, 5 dakika 10 saniye süresince, kurallara uygun olarak, hata yapmadan Bachata yapması gerekiyor. Largest Bachata rekorunu kırmak için 4 deneme şansı bulunan dansçılar, rekoru 300’den fazla çift ile kırabilmek için hazırlık yapıyorlar.

İlk rekor denemesinin ardından, Yok Böyle Dans programı eğitmeni İsmet Müftüoğlu koreografisi ile Jive gösterisi, Tango sanatçısı Tanju Yıldırım ile Arjantin Tango gösterisi ve TDSF A Klas dansçıları Umut Başıbüyük ve Müge Başaran salsa gösterisi yapacaklar.  İkinci rekor denemesinin ardından, Ateşli Topuklar dans grubu Michael Jackson dans gösterisi; Dans Keyfi Dans Akademisi öğrencileri 80 kişilik Bachata gösterisi ve İsmet Müftüoğlu Koreografisi ile Quickstep gösterisi yapacaklar.  

Son rekor denemesi öncesinde ise Dans Keyfi Dans Akademisi Rueda gösterisi ile İsmet Müftüoğlu koreografisi ile Quickstep ve Gökmen Kasabalı modern dans gösterisi yapacaklar.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karaktersiz ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Kullanıcı Adınızla Yorum Yapmak İçin Giriş Yapın.
Yorumunuzu Gönderin
Tüm Yorumları Okumak İçin tıklayın
Atlasjet, 3 yıl içinde 25 uçak alacak
Atlasjet, 3 yıl içinde 25 uçak alacak
ATLASJET, Londra'ya 66 pound'a uçuracak, uçuş noktası sayısını artıracak. Ö
Avrupa Hava Sahası Türkiye'nin kontrolünde
Avrupa Hava Sahası Türkiye'nin kontrolünde
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol) Genel Müdürü seçim s
       Mevlüt ZOR
   29 Nisan 2012 Pazar
       Kerim ALTINTAŞ
   15 Mayıs 2012 Salı
AirNews'i Delicious'ta PaylaşınAirNews'i Stumbleupon'da Paylaşın!AirNews'i Twitter'da Takip Edin!AirNews Facebook Sayfasını Ziyaret EdinAirNews RSS
Türkiye | Dünya | Havacılık | Havayolları | Havaalanları | Gündem | Uzay | Teknoloji | Turizm | Foto | Video

Bu Sitenin Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.

Copyright © 2008 - 2011 airnewstimes.com

Tasarım / Yazılım: Air News Times