spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Adana Havaalanı’nda hava muhalefeti

Seçtiklerimiz

Adana’da saat 16.00 sıralarında başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran şiddetli rüzgar nedeniyle hava ulaşımında aksama meydana geldi.

Zaman zaman yağmurun da yağması nedeniyle Adana Havaalanı’na inecek uçakların bazıları Gaziantep’e yönlendirildi. Adana Havaalanı’ndan kalkacak uçaklar ise rüzgarın etkisini yitirmesi ile rötarlı olarak havalanırken, bazı uçaklar havada 1 saat tur attıktan sonra inebildi.

Yolcu yakınları, uçağın tur atması sebebiyle biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, “Çokta korkmadık aslında. Uçakları aşağıdan izliyorduk, Adana üstünde dolanıyordu. Her zaman olabilecek şeyler bunlar. Adana pek alışık değiliz bunlara ama arada oluyor demek ki” dedi.

Yaklaşık 1 saat havada tur attıktan sonra iniş yapan yolcular ise, “Aşırı rüzgar ve yağış olduğu için gecikme olacağını ve inilebilinirse ineceklerini söylediler. İnilemeyecekse de Gaziantep’e ineceklerini söylediler. Yaklaşık 52 dakika bekledik. Uçakta biraz endişe verici bir durum vardı. Kaptan yakıtının bir saat yeteceğini söyledi. Havada bir saat dolaşacağını söyledi. İnsanlar süre uzadıkça tedirginlik yaşamaya başladılar” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika