spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Acenteler Nevşehir’de biraraya geldi

Seçtiklerimiz

AnadoluJet’in tur kapasitesi yüksek Antalya acenteleri, Nevşehir’de düzenlenen özel bir etkinlikte buluştu. Antalya – Nevşehir uçuşlarının tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla organize edilen program kapsamında gerçekleştirilen oturuma Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan’ın yanı sıra bölgenin önde gelen turizm elçileri, AnadoluJet Nevşehir acenteleri ve işadamları katıldı.

 

AnadoluJet, değerli iş ortağı Antalya acentelerine yönelik özel bir gezi düzenledi. AnadoluJet’in tur kapasitesi yüksek önde gelen Antalya acenteleri haftada üç gün düzenlenen Antalya – Nevşehir uçuşlarını değerlendirmek ve her iki bölgenin karşılıklı turizm potansiyelini ele almak için Nevşehir’de bölge acenteleriyle bir araya geldi.

 

15 – 17 Haziran tarihleri arasında Antalya – Nevşehir uçuşlarının tanıtılması amacıyla organize edilen program kapsamında özel bir oturum da gerçekleştirildi. Oturuma Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan’ın yanı sıra bölgenin önde gelen turizm elçileri ve işadamları da katıldı.

 

Toplantıda; bölgenin turizm potansiyeli, AnadoluJet uçuşlarının bu potansiyele katkısı ve bölgenin dünya turizmindeki yeri konuşuldu. Başkan Doğan, toplantıda iki şehir arasındaki turizm potansiyelinin yüksek olması sebebiyle önümüzdeki dönemde uçak seferlerinin arttırılmasına yönelik çalışma başlatılacağı müjdesini de verdi.

 

Nevşehir ve Antalya acentelerini bir araya getiren etkinlik kapsamında acenteler bölgenin tarihi ve kültürel noktalarını gezme şansı da yakaladı. Program, Semazen gösterisi eşliğinde kültürel değerlerin vurgulandığı Türk Gecesi, Balon Turu gibi aktivitelerle devam etti.

 

AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no’lu çağrı merkezi aranabilir. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika