spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

ABD havaalanında tecavüz skandalı

Seçtiklerimiz

Associated Press haber ajansına göre, 22 yaşındaki adı açıklanmayan kadın, pazartesi günü Illinois’e gidiyordu. Uçağı kaçırınca geceyi havaalanında geçirmeye karar verdi. Bu arada havaalanındaki kafede tanıştığı 26 yaşındaki Noel Alexander Bertrand ile sohbet ediyordu.

 

Kafenin geceyarısı kapanmasının ardından adamın kendisini takip ettiğini anlatan kadın, kendisini öpmek istemesi üzerine onu reddettiğini, ama adamın durmadığını söyledi. Adamın daha sonra kendisini iterek yere yatırdığını ve pantolonunu indirerek tecavüz ettiğini anlatan kadın, iki görevlinin havaalanındaki boş bir salonda gerçekleşen olayı görmelerine rağmen geçip gittiklerini söyledi.

 

Denver’da televizyon kanalları, Bertrand’ın salı günü erken saatlerde tutuklandığını duyurdu. Havaalanı sözcüsü Jenny Schiavone ise, bir güvenlik görevlisinin polisi aradığını, polis gelene kadar Bertrand’ın havaalanında gözaltına alındığını açıkladı. Havaalanı yetkilileri, görevlilerin ihmali iddiasının araştırıldığını belirtti. Bertrand’ın eski bir deniz piyadesi olduğu belirtildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika