spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

600 metrede evlilik teklifi

Seçtiklerimiz

Tokat’ta yamaç paraşütü ile tandem uçuşu yapan çılgın aşık 600 metre yükseklikte “Benimle evlenir misin Sümeyyem?” pankartı açarak kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

Tokat’ta yaşayan Yusuf Yurttutar adlı genç, kız arkadaşı Sümeyye Aygün’e yamaç paraşütüyle sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istedi. TODEX Kulübü’nden T2 sertifikasına sahip pilot Serdar Saçtı Yurttutar’ın talebini geri çevirmedi. Turhal ilçesinde Pilot Saçtı ile Yurttutar, bin 200 metre yükseklikteki Mercimek Tepesi’ne çıktı. Gerekli hazırlıkların yapılmasından sonra tandem uçuşu yapan çılgın aşık 600 metre yükseklikte iken “Benimle evlenir misin Sümeyyem?” yazılı pankart açtı. Arkadaşının kaza yaptı haberi ile olay yerine getirilen Sümeyye Aygün ise hiçbir şeyden habersiz gökyüzünde açılan pankartı görünce kısa süreli şok yaşadı. Havada kız arkadaşı ile telefonda görüşen Yurttutar, heyecanını paylaştı. Turhal karayolu üzerindeki tarlaya inen damat adayı diz çöküp kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı. Aygün’ün “Evet” cevabı üzerine konfetiler patlatılarak arkadaşları tarafından kutlama yapıldı.

Yaklaşık 10 yıldır yamaç paraşütü sporu yapan THK T2 sertifikasına sahip pilot Serdar Saçtı, çocuk ve engellileri genelde sevindirmek için onlarla tandem atlayışı yaptığını söyledi. Bu sporu ticaret gözetmeksizin hobi amaçlı yaptığını belirten Saçtı, sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen genci teklifini değerlendirdiğini ifade ederek, “Hava şartları gayet uygundu. Arkadaşın evlenmek istediği arkadaşı durumdan habersiz iniş yapacağımız yerde idi. Planladığımız gibi pankart açarak önlerine iniş yaptık. İkisi de mutlu oldu, yüzük eşliğinde evlilik teklifi yaptı. Risksiz güzel bir uçuş ve iniş yaptık. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu sporu sertifikalı ve uzman eşliğinde yapmak gerekiyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika