spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

2018 için En Güvenli 20 Havayolu

Seçtiklerimiz

AirlineRatings.com, 2018 için en güvenli 20 havayolunu ilan etti.
 
2018 İÇİN EN BÜYÜK 20 GÜVENLİ HAVAYOLU


Air New Zealand , Alaska Airlines , All Nippon Airways , British Airways , Cathay Pacific Airways , Emirates , Etihad Havayolları , EVA Air , Finnair , Hawai Havayolları , Japonya Havayolları , KLM , havayollarının ve alfabetik sıraya göre, Lufthansa , Qantas , Royal Jordanian Airlines ,  İskandinav Havayolları, Singapur Havayolları , İsviçre ,Virgin Atlantic ve  Virgin Australia .
 
AirlineRatings.com Genel Sekreteri Geoffrey Thomas‘a göre, bu havayolları endüstrideki öncelikler arasında yer alıyor ve yeni uçakların güvenliği, yeniliği konusunda ön plandadır.
 
"Örneğin, Avustralya’nın Qantas’ı dünyanın en deneyimli havayolu şirketi olarak tanınmaktadır." Qantas, son 60 yıldır neredeyse her önemli operasyonel güvenlik gelişmesinde lider havayolu olmuştur "dedi. "Fakat Qantas yalnız değil. Hawaii ve Finnair havayollarının da jet çağında mükemmel kayıtları var. "
 
DÜŞÜK MALİYETLİ HAVAYOLLARI – TOP 10


AirlineRatings.com, halkın ilgisini çeken en iyi 10 düşük maliyetli güvenli havayolunu da belirledi. Bunlar alfabetik sıraya göre: Aer Lingus, Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling ve Westjet.
 
Birkaç düşük maliyetli taşıyıcının aksine, bu havayolları tümüyle katı Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Operasyonel Güvenlik Denetimini (IOSA) geçti ve mükemmel güvenlik kayıtlarına sahipler. İlk 20’sine ulaşmak için, AirlineRatings.com güvenlik açısından en önemli faktörleri dikkate alır; havacılık yönetim organları ve kurşun dernekleri tarafından yapılan denetimler; devlet denetimleri; havayolu kazası ve ciddi olay kaydı ve filo yaşı.

 

2018 İçin En Güvenli 20 Havayolu – Dereceleme Mantığı ve Yaklaşımı


Bay Thomas’a göre, site sadece kararlarını vermede ciddi olaylara bakıyor.

 

Bay Thomas "Bütün havayollarının her gün olayları var ve birçoğu hava yolu operasyonel sorunları değil uçak imalat sorunları. Uçuş mürettebatı, güvensiz bir havayolundan iyi bir havayolunu belirleyen olayları işleme biçimidir. Dolayısıyla tüm olayları bir araya getirmek çok yanıltıcıdır. En güvenli 20 havayolumuz, güvenlik yeniliği, operasyonel mükemmellik ve Airbus A350 ve Boeing 787 gibi yeni gelişmiş uçakları ön plana çıkarıyor. " dedi.

 

AirlineRatings.com ayrıca en düşük sıralamalı (bir yıldızlı) havayollarını da açıkladı; Air Koryo, Bluewing Havayolları, Buda Air, Nepal Havayolları, Tara Air, Trigana Hava Servisi ve Yeti Havayolları.

@ AirNewsTimes – ANT

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika